Bemutatkozás
Cégtörténet
Géppark
Referenciák
Eladó
Uniós fejlesztéseink
Kapcsolat
Azonosító:

Jelszó


Belépés
Belépés
EN HU
Cégtörténet


A cég 1998-ban egy meglévő, és elismert egyéni vállalkozás alapjaira épülve alakult meg. Egyik alapítója Tóth József, aki 1984-ben úgy döntött, hogy szakoktatói pályafutása mellett otthoni műhelyében saját vállalkozásba kezd. A meglévő elméleti ismeretek és gyakorlati tapasztalatok gyarapítása mellett, figyelmet fordított gépparkjának folyamatos fejlesztésére, tevékenységi körének és kapcsolatrendszerének bővítésére, az előállított termékek minőségének javítására. Az évek során így sor kerülhetett helyesejtésre, alkalmazottak felvételére, és korszerűbb gépek vásárlására.

Másik alapítója Tóth András, Tóth József fia, aki kezdetektől fogva részt vett apja kisvállalkozásának fejlesztésében. Tanulmányait célorientáltan végezte, mindemellett részt vállalt a termelésben, tapasztalatokat szerzett az irányításban, és üzleti kapcsolatok kialakításában.

Az első CNC esztergagép megvásárlása lehetőséget teremtett új megbízások, és kapcsolatok megszerzésére, és ennek következményeként a SPILLER 2000 Kft. megalapítására, amely jelenleg 32 főt foglalkoztat.