Bemutatkozás
Cégtörténet
Géppark
Referenciák
Eladó
Uniós fejlesztéseink
Kapcsolat
Azonosító:

Jelszó


Belépés
Belépés
EN HU
Köszöntjük a Spiller2000 Kft. honlapján!
Cégünk teljesen magyar tulajdonban lévő 30 éves forgácsolási múlttal rendelkező családi  vállalkozás. Az évek során korszerű technológiákra és széleskörű forgácsolási tapasztalatokra tettünk szert, cégünket megrendelői igényekhez igazítottan  folyamatosan fejlesztjük.

Fő profilunk nagy-pontosságú precíziós műszeripari , finommechanikai , fékalkatrészek forgácsolással  való gyártása kis és közepes szériákban.

Vevőinknek jelenleg több mint 500 fajta alkatrészt gyártunk. Ezek többségét raktárról rövid szállítási határidővel a megrendelők által támasztott követelményeknek magas szintű kiszolgálásával szállítjuk. Az általunk gyártott alkatrészek jelentős hányadát Svájcban és a Amerikai Egyesül Államokban (USA) értékesítjük.

 Az alkatrészek túlnyomó többsége rozsdamentes alapanyagokból készül. A megmunkált fémek közt találhatók speciálisabbak is  mint Hasteloy, Inconel és más általánosak mint: réz és alumínium ötvözetek.

Az elvárt minőségi követelményeknek való megfelelés érdekében MSZ EN ISO 9001-2009 Minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk.  Minőségi céljaink elérésének érdekében folyamatosan fejlesztjük gépparkunk , korszerű méréstechnikai eszközöket , mérőgépeket használunk, és saját-fejlesztésű termelési rányitó és vállalat irányítási rendszer is támogat bennünket.

Rendelkezünk  MSZ EN ISO 14001 : 2005 Környezetirányítási Tanúsítvánnyal is.
Céljaink
Partnereink elvárásainak maximálisan megfelelni. Ehhez legfőbb eszközeink a megfelelő minőség, kielégítő mennyiség és pontos szállítási határidő. Ezen felül fontosnak tartjuk a jó partnerviszonyt és a rugalmasságot. A lehetőségeink és megrendelőink igényei szerinti géppark és munkaerő-fejlesztés. A lehető legkorszerűbb technológiák alkalmazása a gazdaságosság figyelembevételével.


A tartalom megtejintéséhez szükséges Flash Player!.

Get Adobe Flash player

Szolgáltatásaink
  • CNC esztergálás
  • CNC marás
  • Kis méretű alkatrészek gyártása
  • Mikró fúrás Menethengerlés
  • Rozsdamentes alkatrészgyártásMinőség- és környezetpolitikánk


Adatkezelési tájékoztató


TausítványainkZalaware.hu